چگونه دو مانیتور را به یک کامپیوتر وصل کنیم؟


اتصال دو مانیتور به یک رایانه

مرحله اول : تعیین کنید که آیا مادربرد شما از نمایشگر دوگانه پشتیبانی می کند یا خیر. تقریباً تمام مادربرد رایانه‌های مدرن از چندین مانیتور پشتیبانی می‌کنند، اما ماشین‌های قدیمی‌تر ممکن است اینگونه نباشند. در حالی که برخی از رایانه ها ممکن است حداقل یک نمایشگر اضافی را پشتیبانی می کنند، ممکن است تعداد مانیتورهایی را که می توانید به طور همزمان متصل کنید محدود باشد. با انجام کارهای زیر می توانید مادربرد خود را برای پشتیبانی از مانیتور دوگانه بررسی کنید:
نام مادربرد خود را پیدا کنید.
نام مادربرد خود را در یک موتور جستجو (به عنوان مثال، گوگل) جستجو کنید.
نتیجه جستجویی را انتخاب کنید که ویژگی های مادربرد شما را فهرست کند.
به دنبال ویژگی  «چند نمایشگر» یا «نمایش دوگانه» باشید.

مرحله دوم: نوع اتصال ویدیویی رایانه خود را تعیین کنید. اکثر کارت‌های گرافیک کامپیوتری جدیدتر دارای حداقل دو پورت خروجی ویدئو هستند که به شما امکان می‌دهد چندین مانیتور را متصل کنید. اینها معمولاً به کارت گرافیک در پشت کیس کامپیوتر متصل می شوند. بسیاری از لپ‌تاپ‌ها دارای پورت HDMI یا DisplayPort هستند. اینها ممکن است در کنار یا پشت لپ تاپ باشند. اگر رایانه شما درگاه خروجی ویدیوی اختصاصی برای مانیتور دوم ندارد، بررسی کنید که آیا پورت USB-C/Thunderbolt یا USB 3.0 دارد. در زیر توضیحی در مورد انواع مختلف اتصال ویدیویی ارائه شده است.
VGA: پورت های VGA معمولا آبی و مستطیلی با 15 سوراخ هستند. آنها معمولاً دارای سوراخ های پیچ در سمتی هستند که برای محکم کردن کابل VGA استفاده می شود. VGA در کامپیوترهای قدیمی استفاده می شود. اکثر مانیتورهای جدیدتر از اتصال VGA پشتیبانی نمی کنند. با این حال، می‌توانید VGA را با استفاده از آداپتور HDMI به VGA به مانیتور جدیدتر متصل کنید.
DVI: پورت های DVI معمولا سفید با 24 سوراخ هستند. آنها همچنین دارای یک شکاف با 4 سوراخ اضافی در سمت راست هستند. مانند پورت های VGA، آنها اغلب دارای سوراخ های پیچ در طرفین هستند تا کابل DVI را محکم کنند. DVI یکی دیگر از اتصالات ویدیویی قدیمی است که بیشتر در رایانه ها و مانیتورهای قدیمی استفاده می شود. از وضوح بالاتری نسبت به VGA پشتیبانی می کند اما از نمایشگرهای مدرن HD یا 4K پشتیبانی نمی کند. مانند VGA، اکثر مانیتورهای جدیدتر از DVI پشتیبانی نمی کنند، اما می توانید اتصال DVI را با استفاده از آداپتور DVI-to-HDMI به مانیتور جدیدتر متصل کنید.
HDMI: پورت های HDMI پورت های کوچک و نازکی به شکل مستطیل هستند که گوشه های پایین آن به سمت داخل گرد است. برخی از لپ تاپ های کوچکتر ممکن است از اتصال mini-HDMI یا micro-HDMI استفاده کنند. این پورت ها تقریباً به شکل یک کابل HDMI معمولی هستند، اما بسیار کوچکتر هستند. HDMI استاندارد اکثر نمایشگرهای جدیدتر است. در اکثر مانیتورهای  و تلویزیون ها استفاده می شود HDMI تا رزولوشن 4K و همچنین رنگ محدوده دینامیکی بالا (HDR) را پشتیبانی می کند. در حالی که HDMI استاندارد است، انواع مختلفی وجود دارد. HDMI 1.4 می تواند 4K با سرعت 30 فریم در ثانیه (فریم بر ثانیه) یا HD (1080p) با سرعت 120 فریم در ثانیه را پشتیبانی کند. HDMI 2.0 می تواند از 4K با سرعت 60 فریم در ثانیه پشتیبانی کند. HDMI 2.1 می تواند تا 10k و 4K با وضوح 120 فریم در ثانیه و وضوح بالاتر را پشتیبانی کند.[1]
DisplayPort: پورت های خروجی DisplayPort نازک و مستطیلی شکل با برش گوشه پایین سمت راست هستند. برخی از لپ‌تاپ‌ها ممکن است از اتصال mini-DisplayPort استفاده کنند که شکلی مشابه DisplayPort است، اما کوچک‌تر. DisplayPort یک اتصال نمایشگر جدیدتر است که بیشتر برای نمایشگرهای رایانه به جای تلویزیون استفاده می شود. DisplayPort از FreeSync AMD و G-Sync انویدیا پشتیبانی می کند. DisplayPort 1.2 می تواند از 4K با سرعت 60 فریم در ثانیه پشتیبانی کند. DisplayPort 1.3 می تواند از 4K با سرعت 120 فریم در ثانیه پشتیبانی کند. DisplayPort 1.4 می تواند 8K با سرعت 60 فریم در ثانیه و HDR را پشتیبانی کند. DisplayPort 2.0 تا 16K با سرعت 60 فریم در ثانیه پشتیبانی می کند. یک اتصال DisplayPort توانایی پشتیبانی از چندین نمایشگر متصل به هم از یک اتصال DisplayPort را دارد.
USB-C/Thunderbolt 3: یک درگاه USB-C دارای یک پورت کوچک به شکل قرص است. پورت‌های Thunderbolt 3 شکلی مشابه درگاه USB-C دارند و از اتصال USB-C پشتیبانی می‌کنند، اما معمولاً نمادی شبیه یک رعد و برق در کنار خود دارند. پورت های USB 3.0 معمولا دارای یک پورت USB نوع A هستند که به شکل مستطیل است. با استفاده از آداپتور USB-to-HDMI می توانید یک پورت USB 3.0 را به یک مانیتور HD متصل کنید. خروجی های USB-C می توانند به مانیتور متصل شوند و تا 4K را با سرعت 60 فریم در ثانیه نمایش دهند. اتصالات Thunderbolt 3 از وضوح صفحه نمایش حتی بالاتر پشتیبانی می کنند. با این حال، همه نمایشگرها اتصال USB-C ندارند. اگر مانیتور اتصال USB-C ندارد، می توانید آن را با استفاده از آداپتور USB-C-to-HDMI یا USB-C-to-DisplayPort به رایانه متصل کنید.

مرحله سوم: نوع اتصال مانیتور دوم را بررسی کنید. مانیتور دوم شما باید حداقل یکی از انواع اتصالات ذکر شده قبلی را داشته باشد. اگر اتصال مانیتور با کامپیوتر شما متفاوت است، ممکن است نیاز به خرید آداپتور برای اتصال کابل به مانیتور خود داشته باشید. برای مثال، اگر رایانه شما دارای اتصال DVI است و مانیتور شما از اتصال HDMI استفاده می کند، باید از آداپتور DVI-to-HDMI استفاده کنید. به همین ترتیب، اگر برای اتصال مانیتور نیاز به استفاده از کابل USB-C دارید، اما مانیتور ورودی USB-C ندارد، باید یک USB-C-to-HDMI یا USB-C-to-DisplayPort تهیه کنید. آداپتور
برخی از مانیتورها ممکن است نوع پورت متفاوتی نسبت به آنچه رایانه شما دارد داشته باشند. مطمئن شوید کابلی که خریداری می کنید دارای کانکتورهایی باشد که با پورت های کامپیوتر و مانیتور مطابقت داشته باشد. به عنوان مثال، اگر رایانه شما دارای یک پورت mini-HDMI و مانیتور شما دارای یک درگاه HDMI معمولی است، باید یک کابل mini-HDMI به HDMI تهیه کنید.

مرحله چهارم: مانیتور دوم را به کامپیوتر وصل کنید. یک سر کابل ویدیوی مانیتور دوم را به پشت کامپیوتر وصل کنید، سپس سر دیگر را به مانیتور دوم وصل کنید. اگر برای اتصال کابل خود به آداپتور نیاز دارید، آداپتور را به رایانه خود وصل کنید. سپس یک کابل HDMI یا DisplayPort را به آداپتور وصل کنید و سر دیگر کابل را به مانیتور وصل کنید.
در برخی از رایانه‌هایی که دارای درگاه USB-C/Thunderbolt 3 هستند، ممکن است بتوانید چندین نمایشگر را با استفاده از یک پایه USB-C/Thunderbolt به یک درگاه متصل کنید. فقط توجه داشته باشید که برخی از لپ‌تاپ‌ها (مک‌بوک‌های دارای یک پورت USB-C/Thunderbolt) ممکن است از نمایشگرهای متعدد متصل به یک پورت پشتیبانی نکنند.

مرحله پنجم: مانیتور دوم را به منبع برق وصل کنید. کابل برق مانیتور خود را به یک پریز برق مانند پریز دیواری یا محافظ برق وصل کنید.

مرحله ششم: مانیتور دوم را روشن کنید. دکمه «Power» را روی مانیتور دوم فشار دهید تا مطمئن شوید که روشن است و برای دریافت سیگنال از مانیتور اصلی رایانه شما آماده است. اکنون می توانید با تنظیم تنظیمات برگزیده نمایشگر برای مانیتور خود در ویندوز یا مک ادامه دهید.

نکته 
در بیشتر موارد، این تنها کاری است که باید انجام دهید. به طور معمول، شما فقط باید مانیتور دوم خود را وصل کنید و آن را روشن کنید و صفحه دوتایی شما به طور خودکار نشان داده می شود. با این حال، اگر می‌خواهید تنظیماتی را انجام دهید، فقط باید به «System Preference» زیر «تنظیمات نمایش» بروید تا نحوه تنظیم آن را تغییر دهید.

تنظیم تنظیمات نمایشگر در ویندوز

مرحل اول: دکمه Windows Start Windows Start را باز کنید. این دکمه با آرم ویندوز در گوشه سمت چپ پایین نوار وظیفه است.

مرحله دوم: روی نماد تنظیمات Windows Settings کلیک کنید. روی نماد چرخ دنده در سمت چپ پایین پنجره Start کلیک کنید تا منوی تنظیمات باز شود.

مرحله سوم: روی System کلیک کنید. این یک نماد به شکل مانیتور کامپیوتر در پنجره تنظیمات است.

مرحله چهارم: روی تب Display کلیک کنید. این اولین گزینه در پانل سمت چپ در منوی سیستم ویندوز است.

مرحله پنجم: به قسمت «نمایش‌های چندگانه» بروید. در پایین صفحه است.

مرحله ششم: روی کادر کشویی “Multiple displays” کلیک کنید. این کادر را درست در زیر عنوان «نمایش‌های چندگانه» خواهید دید. یک منوی کشویی ظاهر می شود.

مرحله هفتم: یک گزینه نمایش را انتخاب کنید. در منوی کشویی، بسته به ترجیحات خود، یکی از گزینه های زیر را کلیک کنید:
نمایشگرها را گسترش دهید – از مانیتور دوم به عنوان پسوند مانیتور اول شما استفاده می کند.
Duplicate this displays — محتویات مانیتور اول را روی نمایشگر دوم نمایش می دهد.
نمایش فقط در 1 — محتوا را فقط در اولین مانیتور نشان می دهد.
نمایش فقط در 2 — محتوا را فقط در مانیتور دوم نشان می دهد.

 

 

 

مرحله هشتم: روی Apply کلیک کنید. زیر کادر کشویی قرار دارد.

مرحله نهم: هنگامی که از شما خواسته شد روی حفظ تغییرات کلیک کنید. با انجام این کار تنظیمات صفحه نمایش شما اعمال می شود. اگر می خواهید دسکتاپ خود را گسترش دهید، اکنون می بینید که دسکتاپ خود بین مانیتور اول و مانیتور دوم تقسیم شده است.

 

 

نظری داده نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *