چگونه مانیتوری را که روشن نمی شود تعمیر کنیم؟

روشن نشدن مانیتور

۱.اتصالات مانیتور خود را بررسی کنید

برای شروع حل مشکل اولین و ساده ترین آزمایش این است که مشخص کنید آیا مشکل از مانیتور شماست یا اتصالات بین آن و رایانه شما.

۲.پریز برق روی دیوار را بررسی کنید

اگر صفحه نمایش شما هنوز سیاه است، ببینید آیا می توان با وصل کردن مانیتور به پریز دوم مشکل را حل کرد. در صورت عدم موفقیت، باید به مرحله عیب‌یابی بعدی بروید.

۳.نور پس زمینه مانیتور خود را بررسی کنید

هنگامی که رایانه شما روشن است و صفحه نمایش کاملاً سیاه است، نور چراغ قوه را مستقیماً به آن بتابانید. اگر می‌توانید تصویری را فقط با استفاده از این نور ببینید، احتمالاً نور پس‌زمینه مانیتور شما خراب است و باید آن را تعویض کنید. این مشکل چیزی نیست که کسی بدون داشتن دانش فنی تعمیرات آن را به تنهایی انجام دهد زیرا ممکن است آسیب های جدی تری به صفحه نمایش خود بزنید.

۴.بررسی کنید که آیا مشکل از رایانه شما است

اگر هیچ یک از گزینه‌های عیب‌یابی ذکر شده در بالا مشکل شما را حل نکرد، اکنون وقت آن است که بررسی کنید که خودتان می‌توانید مشکل رایانه خود را برطرف کنید و بدانید که مشکل از مانیتور است یا اتصالات مانیتو.

۵.با مانیتور دیگری امتحان کنید

اگر مانیتور دیگری در دسترس دارید از آن برای بررسی اینکه آیا مانیتور فعلی شما معیوب است یا خیر، استفاده کنید. به سادگی دستگاه متصل به مانیتور فعلی خود را جدا کنید و مانیتور دوم را که می دانید کار می کند و مشکلی ندارد به آن وصل کنید. بهتر است از سیم برق و کابل دیگر برای این کار استفاده خواهم کرد.

۶.آداپتور مانیتور را بررسی کنید

مرحله بعدی بررسی منبع تغذیه مانیتور است. برخی از مانیتورها با منبع تغذیه داخلی ساخته می شوند، در حالی که برخی دیگر از خارج (شبیه به لپ تاپ) تغذیه می شوند. اگر منبع تغذیه مانیتور دوم قابل تعویض باشد، آن را به منبع تغذیه مانیتور اول وصل کنید. اگر صفحه نمایش روشن می شود، مشکلی در منبع تغذیه مانیتور وجود دارد. اگر صفحه نمایش روشن نمی شود، به طور کلی یک راه حل ساده وجود دارد که هزینه زیادی ندارد و خرید یک آداپتور برق جدید است. با این حال، قبل از اینکه بیرون بروید و یک منبع تغذیه (آداپتور)صفحه نمایش جدید تهیه کنید، ابتدا مانیتور اصلی خود را دوباره به منبع تغذیه مانیتور دوم وصل کنید و ببینید آیا کار می کند یا خیر. اگر با این کار مشکل مانیتور حل نشد، ممکن است علاوه بر منبع تغذیه، نیاز به تعویض قطعات دیگر نیز داشته باشید.

۷.مطمئن شوید که کابل مناسب را به برق وصل کرده اید

مطمئن شوید که اتصالات کابل به کامپیوتر و مانیتور شما ایمن و بادوام هستند. اگر پس از سفت کردن اتصالات، صفحه نمایش شما همچنان کار نمی کند، کابل ها را عوض کنید تا ببینید آیا کابل مشکلی دارد یا خیر. اگر صفحه نمایش تاریک باقی بماند، ممکن است یک مانیتور معیوب داشته باشید که بهتر است به جای تلاش برای تعمیر آن، آن را تعویض کنید.

۸.کارت گرافیک را چک کنید

اگر تجربه قبلی در تعمیر رایانه شخصی ندارید، باز کردن رایانه خود برای بررسی کارت گرافیک احتمالاً وظیفه یک تکنسین است.
اگر تخصص دارید، کارت گرافیک را بیرون بیاورید و آن را در اسلات PCI-e (یا اگر مادربرد شما بیش از یک اسلات PCI-e دارد) ریست کنید. اگر مشکل حل نشد، ممکن است مادربرد رایانه شما خراب شده باشد.

۹.مادربرد کامپیوتر

می توانید مادربردها را تعویض کنید تا ببینید آیا دلیل سیاه شدن صفحه نمایشگر شما به همین دلیل است یا خیر. انجام دادن این کار نیاز به دانش فنی دارد و برای کسانی که دانش فنی کمی دارند یا اصلاً دانش فنی ندارند مناسب نیست. اگر پس از تمام این عیب یابی ها هنوز راه حلی برای مشکل خود ندارید، با یک تکنسین فناوری اطلاعات محلی تماس بگیرید.

نظری داده نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *